Nieuw bij Hoedtique

Vanaf nu bij Hoedtique Mary Stoop

Urban london armbanden, Hoedtique Mary stoop Heusden

Dames en Heren armbanden van  Urband London.

Een mooi combinatie sieraad voor een vriendelijke prijs zit comfortabel om je polst licht in gewicht

En mooie designs. verkrijgbaar in 3 breedtes 6-10-16 milimeter breed

STAINLESS STEEL


Roestvrijstaal – Edelstaal – Stainless steel bracelet

Roestvrij staal geniet een enorme populariteit als milieuvriendelijkduurzaam metaal voor sieraden.

Wat maakt het zo’n aantrekkelijk materiaal?

Het is volledig recycle-baar, het kan zelfs vele malen worden gerecycled zonder zijn kwaliteiten (duurzaamheid en roestbestendigheid) te verliezen. Het is niet schadelijk of giftig voor het milieu. Net als zilver kan het glanzend of gezandstraald zijn, maar het verkleurt niet zoals zilver. Het is erg licht en ook bestand tegen water, zodat het niet roest. Zijn duurzaamheid en betaalbaarheid maken het aantrekkelijk voor zowel producenten als consumenten.

Opmerking: hoewel roestvrij staal extreem duurzaam is, moet u goed voor uw stainless steel bracelet zorgen, aangezien sieraden nog steeds een delicaat item zijn.

Allergien

Sommige mensen zijn allergisch voor nikkel en kunnen gevoelig zijn voor bepaalde sieraden met een hoog nikkelgehalte. Hoewel er geen absolute garantie is dat het dragen van roestvrij staal geen allergieën veroorzaakt, bevatten roestvrijstalen sieraden helemaal geen nikkel en worden als zodanig over het algemeen beschouwd als een niet-allergene legering. Roestvrij staal is de aanbevolen keuze voor sieraden voor mensen die gevoelig zijn voor metalen.

Milieu vriendelijk

Roestvrij staal is volledig recyclebaar! De productie stoot geen noemenswaardige hoeveelheid kooldioxide uit, dus het is veel milieuvriendelijker dan andere materialen. Roestvrij staal is een van de meest duurzame materialen ter wereld! Het kan tientallen jaren meegaan en wordt daarom beschouwd als een groene en milieuvriendelijke legering. De vraag naar roestvrij staal neemt wereldwijd toe, omdat steeds meer nieuwe gebruikers het aantrekkelijke uiterlijk, de corrosiebestendigheid, het lage onderhoud en de duurzaamheid waarderen. Het wordt ook beschouwd als een van de meest hygiënische materialen.

Scroll to Top