Informatie box

Welkom bij onze hoedenwinkel, een sieraad van de schilderachtige vestingstad Heusden. Sinds de oprichting in 2015 hebben we onze passie voor hoofddeksels vertaald naar een gevarieerd en uitgebreid assortiment. Destijds gestart met een bescheiden collectie, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende bestemming voor hoedenliefhebbers.
In 2024 onderscheiden we ons met een rijk assortiment herenpetten en dameshoeden van hoogwaardige kwaliteit. We zijn er trots op dat we enkel met gerenommeerde Europese merken samenwerken, wat ons aanbod uniek en divers maakt. Elke hoed in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd om stijl, comfort en duurzaamheid te waarborgen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke fedora, een stijlvolle cloche of een praktische flat cap, bij ons vindt u het perfecte hoofddeksel voor elke gelegenheid.
Onze winkel is niet gevestigd in Tilburg, maar juist in de historische ambiance van Heusden, waar de charme van de oude stadsmuren en geplaveide straatjes een extra dimensie geeft aan uw winkelervaring. Kom langs en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers, die u met plezier helpen bij het vinden van de hoed die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel, waar de geschiedenis van Heusden en de liefde voor hoeden samenkomen.

Hoedtique is geopend van

Woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 12-17 uur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Scroll naar boven