Wie zijn wij bij Hoedtique Mary Stoop

Mary Stoop

Eigenaresse  van Hoedtique Mary  Stoop.

Is in de winkel te vinden en  helpt u met plezier

aan de perfecte hoed of pet.

Mede-eigenaar Hoedtique Mary  Stoop.

 Verzorgt website ,Fotografie en drukwerk.

Op drukke momenten in de winkel.

Op 1 maart 2015 start Mary haar eigen hoedenwinkel en atelier, nadat Mary al een tijdje zelf hoeden maakte bij ons thuis als hobby. Mary wist dat ze niet alles wat ze gemaakt had wilde houden. Toen wij op een avond bij vrienden op de koffie waren vertelde zij dat ze een winkelpand gevonden hadden in de Breestraat en dat er naast hun nog een pandje vrij was of dit niks voor Mary was.

Natuurlijk zijn we na een nachtje slapen gaan kijken en hebben een afspraak met de makelaar gemaakt. 

Na bezichtiging en het eens worden over de huurprijs zijn we in februari gestart met de schoonmaak en inrichting van de  winkel.

1 maart 2015 was de opening  en waren wij trots op Mary haar winkel en atelier. We waren toen nog donderdag en vrijdag middag en zaterdag en zondag geopend op donderdag en vrijdag van 13-17 uur en op zaterdag en zondag op de tijd dat we nog steeds open zijn.

Toen onze winkel een beetje naam begon te krijgen is Mary gestopt bij haar baas en voor zichzelf begonnen.

Hieronder enkele van haar 1e creaties die ze in haar winkel heeft verkocht.


We zijn  begonnen zonder echt een plan te hebben en kwamen via een hoedentijdschrift achter een adres van een man die meerdere hoeden en petten merken vertegenwoordigde en zo waren Citysport,  Maysser, Alfonso `D Este, Tesi, de 1e merken die we verkochten en niet door Mary gemaakt werden, en door deelname aan trouwbeurzen en markten kregen we meer bekendheid en groeide we van 6 klanten op een goede dag naar 10 en meer klanten per dag en op den duur werd onze winkel te klein en wisten we niet waar we de hoeden en petten  moesten laten.


Toen in 2018 ons werd aangeboden het pand in de Engstraat te huren hebben wij dat met beide handen aangenomen.

omdat we daar meer ruimte kregen en het ook in de loop richting van de meeste klanten zit plus ook nog eens autovrij was gingen steeds meer mensen ons vinden, en is het nu de winkel van Mary maar ook van Stef

We hopen u nog lang te mogen begroeten in onze mooie en gezellige winkel in Heusden dus tot ziens in de Engstraat.