Workshops

 

WORKSHOPS

Als u het leuk vindt om zelf een leuke en originele haarversiering / fascinator te maken kunt u terecht bij Hoedtique Mary Stoop. In mijn winkel / atelier aan de Breestraat in Heusden geef ik hiervoor – buiten de openingstijden van winkel / atelier – jaarlijks diverse workshops.

Na een korte introductie begeleid ik u stap voor stap op weg naar een mooie creatie. Wellicht hebt u zelf al ideeën, dan gaan we samen op zoek naar de juiste materialen en kleuren. En ook als u geen enkel idee heeft, begeleid ik u aan de hand van bestaande voorbeelden naar iets wat volledig van uzelf is.

De workshops worden in groepen van maximaal zes personen gehouden. Indien u een workshop wilt volgen met een grotere groep, dan is dit mogelijk op een andere locatie.

De workshops starten om 10.30 uur, duren tot ongeveer 16:30 uur en worden afgesloten onder het genot van een glaasje prosecco.

 

Een workshop kan leuk zijn voor:

  • een uitje met vriendinnen;
  • een vrijgezellenfeest;
  • een verjaardag;
  • een teambuildingsbijeenkomst met uw collega’s;
  • iets waar ik zelf nog niet aan heb gedacht…

U kunt zich ook individueel opgeven, zodat u samen met anderen een groepje kunt vormen. Bel gerust eens voor een datum die u het best uitkomt.

 

De eerstkomende workshops – bij deelname van minimaal twee personen – zijn op:

Schema met data

 

Caravalshoeden pimpen

Speciaal voor carnaval geef ik elk jaar workshops ‘carnavalshoeden pimpen’. Neem hiervoor contact met mij op, zodat ik het voor u zo eenvoudig mogelijk kan maken.

 

Kosten en inschrijven

De kosten bedragen € 55,00 p.p.; dit is inclusief materiaal, een eenvoudige lunch, koffie, thee, fris en een koekje. U kunt zich per e-mail opgeven via stopera@xs4all.nl of per telefoon via (06) 40 24 89 06  Graag aangeven welke van bovenstaande data uw voorkeur heeft. Ook indien meerdere data mogelijk zijn, dit graag vermelden.

Sorry, the comment form is closed at this time.