Workshops

 

WORKSHOPS

Als u het leuk vindt om zelf een leuke en originele haarversiering / fascinator te maken kunt u terecht bij Hoedtique Mary Stoop. In mijn winkel / atelier aan de Breestraat in Heusden geef ik hiervoor – buiten de openingstijden van winkel / atelier – jaarlijks diverse workshops.

Na een korte introductie begeleid ik u stap voor stap op weg naar een mooie creatie. Wellicht hebt u zelf al ideeën, dan gaan we samen op zoek naar de juiste materialen en kleuren. En ook als u geen enkel idee heeft, begeleid ik u aan de hand van bestaande voorbeelden naar iets wat volledig van uzelf is.

De workshops worden in groepen van maximaal zes personen gehouden. Indien u een workshop wilt volgen met een grotere groep, dan is dit mogelijk op een andere locatie.

De workshops starten om 10.30 uur, duren tot ongeveer 16:30 uur en worden afgesloten onder het genot van een glaasje prosecco.

 

Een workshop kan leuk zijn voor:

  • een uitje met vriendinnen;
  • een vrijgezellenfeest;
  • een verjaardag;
  • een teambuildingsbijeenkomst met uw collega’s;
  • iets waar ik zelf nog niet aan heb gedacht…

U kunt zich ook individueel opgeven, zodat u samen met anderen een groepje kunt vormen. Bel gerust eens voor een datum die u het best uitkomt.

 

De eerstkomende workshops – bij deelname van minimaal twee personen – zijn op:

Schema met data

 

Caravalshoeden pimpen

Speciaal voor carnaval geef ik elk jaar workshops ‘carnavalshoeden pimpen’. Neem hiervoor contact met mij op, zodat ik het voor u zo eenvoudig mogelijk kan maken.

 

Kosten en inschrijven

De kosten bedragen € 55,00 p.p.; dit is inclusief materiaal, een eenvoudige lunch, koffie, thee, fris en een koekje. U kunt zich per e-mail opgeven via stopera@xs4all.nl of per telefoon via (06) 40 24 89 06  Graag aangeven welke van bovenstaande data uw voorkeur heeft. Ook indien meerdere data mogelijk zijn, dit graag vermelden.