Zsiska Hoedtique mary stoop

                                          Altijd de juiste lengte of maat die u zo  leuk staat

Zsiska

Dit hebben wij op dit moment in onze winkel 

en is ook in onze webshop te koop

de Zsiska sieraden die wij verkopen varieren in prijs tussen de € 40,- en € 200,- zie webshop.

Wij hebben ook

Oorbellen 

 Ringen 

Armbanden

van Zsiska

De Meeste foto`s zijn aanklikbaar en brengen u naar prijs en webshop


Zsiska webshop

Dit kunnen wij voor u bestellen

bekijk hier onze catalogus van Zsiska zomer collectie 2022


We beginnen het verhaal van de sieraden van Zsiska begin jaren negentig toen de Amsterdamse edelsmid Siska Schippers naar Thailand vertrok. Zij ruilde  goud en zilver om voor kunsthars en experimenteerde met verschillende technieken en kleurstoffen. Dit resulteerde in kralen die door de hoogwaardige (transparante) afwerking net glas lijken maar door het materiaal veel lichter zijn. Inmiddels worden onder het label ZSISKA Design twee collecties per jaar uitgebracht.


Houd je van artistieke en opvallende kettingen, oorbellen, ringen en armbanden dan zit je met de sieraden van ZSISKA goed. De bijzondere collectie loopt uiteen van klassiek tot extravagant. Door het opvallende kleurgebruik en de luxe afwerking zijn de sieraden echte blikvangers.


Een groot voordeel van kunsthars is dat het licht van gewicht is. Daardoor zijn de sieraden prettig om te dragen, zelfs als je kiest voor een sieraden met grote kralen of elementen.


Kunsthars is in alle kralen verwerkt. In sommige collecties worden extra materialen zoals bladzilver, bladgoud, Swarovski elementen of parels verwerkt. Het bijzondere is dat elk sieraad met de hand wordt gemaakt. Aan het gieten, polijsten en samenstellen wordt de grootste zorg besteed. 

Bron:leezza.com