Over ons

Hoedtique Mary Stoop,

Hoedtique, Een Hoedenwinkel met een rijke geschiedenis. En een passie voor stijlvolle hoofddeksels. Onze winkel werd opgericht door Mary in maart 2015, gevestigd in de schilderachtige Breestraat nr 39 in Heusden.

Wat begon als een bescheiden onderneming waar Mary Stoop haar zelfgemaakte hoeden verkocht, groeide al snel uit tot een gerenommeerde bestemming voor hoedenliefhebbers.

In 2016 breidden we ons assortiment uit door hoogwaardige merken zoals Mayser, Citysport en Alfonso D’Este toe te voegen. Later voegden we ook Balke, Zeeberger en Hatland toe aan ons gevarieerde aanbod, waardoor we een breed scala aan stijlen en ontwerpen kunnen aanbieden

In 2019 hebben we een belangrijke stap gezet naar groei en verhuisden we naar onze huidige locatie in de Engstraat nr. 9. Hoewel Mary is gestopt met het maken van hoeden, heeft ons assortiment zich verder ontwikkeld en verfijnd. In 2021 kregen we de beschikking over het volledige pand, waardoor we nu het hele jaar door zomer- en wintercollecties kunnen aanbieden. Sinds juni 2023 is ook Stef de man van Mary regelmatig in de winkel te vinden om u van een mooie hoed of pet te voorzien.

Over ons,Mary Stoop, HOedtique Mary Stoop Heusden

Bij Hoedtique Mary Stoop draait het niet alleen om het kopen van een hoed; het gaat om het vinden van het perfecte accessoire dat je stijl compleet maakt. we staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de ideale hoed die past bij elke gelegenheid.

Naast onze uitgebreide collectie organiseren we ook af en toe workshops bloemschikken,(alleen op zondag middag) waarin we onze passie voor creativiteit delen met onze klanten. Dit biedt een unieke ervaring en een kans om zelf een prachtig bloemstuk te creëren.

Of je nu een liefhebber bent van klassieke hoeden, trendy petten of op zoek bent naar het perfecte accessoire voor een speciale gelegenheid, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ontdek onze uitgebreide collectie en laat ons je helpen bij het vinden van de hoed die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

over ons, Hoedtique Mary Stoop, Engstraat 9 Heusden, Hoedenwinkel

Toen wij dit mooie historische pand in Heusden aangeboden kregen hoefden wij geen twee keer na te denken.

Nou ja, wel wat slapeloze nachten natuurlijk van tevoren als ondernemer. Maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben. Zo’n leuke plaats én een geweldig pand. Wij zijn benieuwd wat u ervan vind. Komt u kijken bij onze winkel? Graag tot ziens.

wat andere zeggen over ons

Hoedenwinkel Mary Stoop in Heusden is een sfeervolle en gezellige zaak die een uitgebreid assortiment van hoeden en petten voor dames en heren verkoopt. De winkel krijgt veel positieve recensies van klanten die de kwaliteit, de service en het advies van de eigenaresse en de eigenaar waarderen. Sommige klanten zeggen dat ze voor één pet of hoed kwamen, maar er met twee of meer weg gingen. De winkel is gevestigd in het historische vestingstadje Heusden, nabij ‘s Hertogenbosch1. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag, van 11:00 tot 16:00 op zondag vanaf 12 -16 uur geopend

Scroll naar boven