Hoedtique Mary Stoop Sieraden

Hoedtique Mary Stoop biedt naast de eigen collectie hoeden en petten ook een mooie collectie aan sieraden.

Ontworpen door de Amsterdamse ontwerpster Siska Schippers, biedt Zsiska exclusieve collectie innovatieve sieraden die inmiddels wereldwijd worden verkocht. Siska gebruikt in haar ontwerpen hoogwaardige materialen als puur zilver- en 24k bladgoud en Swarovski kristallen.

Een van de voordelen van kunsthars is dat het licht in gewicht is en krasvrij. Grote, opvallende kralen zijn dus geen enkel probleem. Ieder sieraad is handmade en wordt met de grootste zorgvuldigheid gemaakt en geslepen. Nog een belangrijk voordeel is dat er geen metalen verwerkt worden in de colliers. Dus voor mensen die allergisch zijn voor nikkel of andere metalen, zijn ZSISKA juwelen een mooie oplossing.

hoedtique marystoop.nl

Moderne, lichtgewicht sieraden. Kunstwerkjes voor elke gelegenheid.

Voor deze collectie sieraden hebben we ons laten inspireren door de kubistische en expressionistische kunststromingen.

Ze zijn abstract, maar wel dynamisch en in meer dan 60 kleuren zodat ze goed te matchen zijn bij diverse outfits. Het 3D effect van de Cubes zorgt voor een bijzondere, optische illusie. Dit materiaal is aangenaam licht in gewicht dus heerlijk draagbaar. De sluiting is magnetisch en daardoor eenvoudig te openen en te sluiten. Deze zijn verkrijgbaar in verzilverd of verguld staal en zijn anti-allergisch. Durf te spelen met kleur en bedenk uw eigen combinaties. Wij maken ze graag voor u.

Handgemaakt in Holland.